Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام مهدی ایمانی مقدم مسئول هیئت اندیشه ورز علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره آخرین فعالیت‌های این هیئت در حوزه تعالی علوم انسانی گفت: اولین‌گام در حوزه تعالی و تحول علوم انسانی، گفتمان سازی است؛ به بیان دیگر باید گفتمانی مشترک در راستای ضرورت تحول علوم انسانی در فضای دانشگاهی شکل بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تمامی اعضای هیئت علمی باید جزئی از هیئت اندیشه ورز باشند چرا که این هیئت اختصاص به شخص خاصی ندارد و به عنوان یک مجمع علمی و مشورتی با مشارکت تمامی اعضای هیئت علمی فعالیت خواهد داشت. با تکیه بر این رویکرد، جلسات هیئت اندیشه ورز استان مرکزی، یکشنبه هر هفته به صورت منظم برگزار می‌شود.

ایمانی مقدم ادامه داد: مدیران گروه‌ها و دانشکده‌های علوم انسانی در جلسات هیئت اندیشه ورز حضور دارند؛ علاوه بر این موضوع، استادانی که نظرات اصلاحی و تحول گرایانه نسبت به حوزه علوم انسانی دارند به جلسات دعوت خواهند شد.

مسئول هیئت اندیشه ورز علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: تاکنون نزدیک به 10 پیشنهاد در راستای تحول و تعالی علوم انسانی به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد ارسال شده است؛ همچنین سعی کرده‌ایم در حوزه توانمندسازی نشریات دانشجویی نیز وارد شویم.

وی اضافه کرد: برخی از مراکز مانند پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) که در حوزه تحول علوم انسانی پیشگام هستند، به دانشگاه دعوت شده‌اند تا برخی از نشست‌های تخصصی خود را برگزار کنند. همچنین یک اردوی علمی برای استادان برگزار کرده‌ایم با حضور در شهر قم تا از این مراکز علمی بازدید کنند.

ایمانی مقدم با اشاره به لزوم بومی سازی و اسلامی سازی علوم انسانی تصریح کرد: یک هیئت 3 نفره از اعضای هیئت اندیشه ورز را مامور کرده‌ایم تا با برگزاری جلسات هفتگی، موضوعات اولویت دار در حوزه علوم انسانی را مشخص کنند. این موضوعات به استادان و دانشجویان ارائه می‌شود تا آن‌ها‌ را در فعالیت‌های پژوهشی خود مورد توجه قرار دهند. درواقع این هیئت 3نفره، لیستی از اولویت‌های پژوهشی مانند بومی سازی و اسلامی سازی علوم انسانی را برای استادان و مجلات تدوین می‌کنند.

مسئول هیئت اندیشه ورز علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی درباره تربیت اعضای هیئت علمی در حوزه علوم انسانی گفت:برگزاری دوره‌های دانش افزایی با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برای استادان در راستای تحول علوم انسانی، یکی از اقدامات مهمی است که در این حوزه انجام شده است. استفاده از ظرفیت دوره‌های دانش افزایی استادان در حوزه تحول علوم انسانی، به صورت تخصصی انجام خواهد شد.

وی تاکید کرد: به دنبال این هستیم که در افقی دو ساله، تمامی فعالیت‌های پژوهشی حوزه علوم انسانی، دارای پیوست‌های تعالی و حل مسئله باشد؛ این امر سبب افزایش اعتبار محتوای مجلات و پژوهش‌های این حوزه می‌شود.

ایمانی مقدم با اشاره به برگزاری کرسی‌های ترویجی و نظریه پردازی اظهارکرد: هیئت اندیشه ورز استان مرکزی در گام‌های بعدی به دنبال تخصصی سازی کرسی‌های نظریه پردازی است؛ چرا که در درگذشته کرسی‌های نظریه پردازی، نامرتبط با مسائل روز وعدم حل مسئله برگزار می شد، به همین دلیل انسجام و تخصصی سازی این کرسی‌ها، جزو اولویت‌های بعدی هیئت اندیشه ورز خواهد بود.

وی درپایان خاطرنشان کرد: برگزاری کرسی‌های نقد و مناظره نیز با همکاری جهاد دانشگاهی استان در آینده‌ای نزدیک برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

108 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک علوم انسانی معاونت علوم انسانی و هنر هیئت اندیشه ورز خسروپناه مهدی ایمانی مقدم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک علوم انسانی معاونت علوم انسانی و هنر هیئت اندیشه ورز خسروپناه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۷۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین نشست شورای رابطین امور بانوان و خانواده استان اصفهان در سال ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در سالن امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار شد.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در این نشست با اشاره به اثرگذاری استادان زن در جامعه اظهار کرد: شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان؛ شکل گرفته است که اهدافی همچون راهبری شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه، توانمندسازی تخصصی شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه؛ هماهنگی و نظارت بر عملکرد شورا‌های راهبری استان‌ها، هماهنگی و نظارت بر عملکرد مسئولین استان‌ها؛ ایجاد بستر تعاملی با فعالان حوزه زنان و خانواده داخل و خارج از دانشگاه را در دستور کار دارد.

قاسمی با بیان اینکه امور زنان و خانواده باید در امور دانشجویان خانم، با قوت وارد شوند، ادامه داد: ویژگی و فطرت نهادینه شده بانوان در آموزش و تعلیم و پرورش، به لحاظ پارامتر انتقال مفاهیم و دارا بودن مؤلفه‌ها و خصایص ذاتی همچون مهرورزی، صبوری و خستگی ناپذیری که خداوند در زن برای مادری قرار داده است، در شغل بسیاری از اساتید خانم تبلور یافته است.

وی با اشاره به هدف اساسی آموزش عالی خاطرنشان کرد: بانوان در هر رشته و مقطعی که تدریس می‌کنند، اهتمام ویژه‌ای را صرف صلح‌گرایی در محیط‌های سخت و ستیزه‌جو می‌نمایند. چنین معلمانی به ترویج فرهنگ تعامل، صلح و مدارا می‌پردازند و با گفتار و کردار خود، آموزش می‌دهند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان هم با اشاره به دغدغه استادان هیئت علمی، تصریح کرد: جامعه چه تفاوتی بین زنان موفق و موثر در دنیای امروزی قائل شده است؟ پیامد حضور زنان موثر در جایگاه علمی، تا چه حد انفاق افتاده است؟ برای رشد هوش و نبوغ لازمه زنان در حوزه تعلیم و تربیت، چه تسهیلاتی درنظر گرفته شده است؟

نرگس عطریان با تأکید بر نیاز‌های بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: فعالیت‌های ورزشی، جبران مشکلات ارگونومی و ساعات کار زیاد، برنامه‌های کمک آموزشی فرزندان، توانمندسازی شایستگی‌های فرهنگی در زنان، ازجمله موارد مهمی است که باید نسبت به آن توجه ویژه داشت.

در پایان این نشست، از بانوان هیئت علمی برگزیده و افتخارآفرین در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و تحقیقاتی با حضور دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد، محمدعلی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد، نجفی رییس دانشگاه آزاد استان، محمد باقری معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی استان و سایر مسئولان استانی تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • برگزاری دوره آزمون تخصصی اعطای مدرک حفظ قرآن کریم
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • برگزاری آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش» + جزئیات
  • آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش»؛ 14 اردیبهشت برگزار می شود
  • برگزاری آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش»؛ فردا/ ۱۹ هزار مربی اول مهر وارد مدارس می‌شوند