Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: مکتب شهید سلیمانی به عنوان یک فرصت و ظرفیت در اختیار دانشگاه های ما قرار دارد و باید از این فرصت به بهترین شکل استفاده شود.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در نشست هم اندیشی تخصصی روسای دانشکده ها و مدیران گروههای علوم تربیتی دانشگاه های سراسر کشور با موضوع " برنامه‌های پژوهشی _ تربیتی و مدلسازی تربیت جوانان با معیارهای سبک زندگی شهدا " اظهار کرد: در علوم تربیتی و مباحث مربوط به آن، دیدگاه قرآن معطوف به معرفی الگو و توجه به الگوهای عالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  قرآن به پیامبر به‌عنوان اسوه نگاه می‌کند و بر ادامه دادن این مسیر تاکید می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی با بیان اینکه نقش الگوها در علوم تربیتی و محور تعلیم و تربیت عالمانه باید تبیین شود، گفت: دانشگاه‌ها و اساتید دغدغه‌مند فرصت بزرگ و مسئولیت سنگینی برای معرفی ابعاد شخصیتی شهید حاج قاسم سلیمانی دارند.

وی اظهار کرد: اگر اساتید بتوانند در کلاس‌های درسی تخصصی، ذهن دانشجویان را به مولفه‌های تربیتی این شخصیت بزرگ توجه بدهند و جریانی اجتماعی از توجه به الگوهای عالی به خصوص شهید سلیمانی ایجاد کنند، قطعاً شاهد اتفاقات خوبی در زمینه‌های تولید محتوا و اثرگذاری تربیتی خواهیم بود.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی افزود: یکی از کارهای اساسی دیگر سوق دادن پژوهش‌ها، رساله‌ها و پایان نامه‌ها به سمت شناخت و آشنائی با شخصیت شهید سلیمانی و شخصیت‌های نزدیک به ایشان است.

وی تاکید کرد: از دیگر فعالیت‌هایی که لازم است دفاتر نهاد و دبیران هم اندیشی پیگیری نمایند برگزاری جلسات هم اندیشی تخصصی با دعوت از کلیه اساتید و اعضاء هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی با موضوع روشهای الگوسازی و معرفی این شخصیت‌ها به دانشجویان و جوانان است

وی ادامه داد: فرصتی برای بهره بردن و استفاده داریم که معلوم نیست باز هم تکرار شود؛ جامعه انسانی به اسطوره، قهرمان و الگو برای انگیزه دادن، به حرکت واداشتن و نشان دادن مسیرها نیاز دارد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، وی گفت: ملت‌های بزرگ اسطوره‌ها و قهرمانان بزرگی دارند و جوامعی که اسطوره ندارند با جعل خبر و قهرمان سازی این موضوع را دنبال می‌کنند. گاهی این قهرمانان جعلی به قهرمانان ملت های دیگر هم تبدیل می‌شوند؛ سینمای هالیوود کارش همین قهرمان سازی ها و اسطوره سازی است اما در صحنه‌های واقعی از این قهرمان‌ها بی بهره هستند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: خدا را شاکریم که شخصیت های قهرمانی داریم که علی‌رغم شهرت گریزی و اجتناب از دیده شدن، به عنصر و نماد قهرمانی تبدیل شده اند و نه تنها ملت ایران از سلایق و دیدگاه‌های مختلف بلکه ملت‌های دیگر منطقه نیز به دیده تحسین به او نگاه می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: این ظرفیت بزرگ در اختیار دانشگاه‌های ما و تخصص‌های مختلف علوم تربیتی، روانشناسی و ... است که با معرفی الگوی شهید سلیمانی نقش مهمی در بسط دیدگاه‌های او داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها اولین سالگرد شهادت سردار سلیمانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها شهید سلیمانی علوم تربیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۹۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مطهری جهش فکری در دانشگاه‌ها ایجاد کرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمهدی قریشی عصر چهارشنبه در مراسم گرامیداشت مقام شامخ استاد شهید مرتضی مطهری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه، افزود: شهید مطهری وظیفه مدار بود و هرجا که احساس وظیفه می‌کرد، وارد عمل می‌شد.

وی ادامه داد: زمانی که مجله‌ای با عنوان زن روز در زمان طاغوت، به دنبال زیرسوال بردن معارف و احکام دین بود، شهید استاد مطهری احساس وظیفه کرد و برای حفظ معارف دین، به انتشار مقالات در پاسخ به انحرافات دینی ایجاد شده پرداخت.

وی اظهار کرد: شهید مطهری کتاب شرح منظومه را به عنوان یک کتاب عمیق و قابل تأمل که تنها اساتید فلسفه و کلام حوزه قادر به تدریس آن هستند، تدریس می‌کرد ولی در جایی که احساس وظیفه کرد کتابی با درک بسیار آسان و روان مانند داستان راستان را به نگارش در آورد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با اشاره به روایتی از امیرالمومنین (ع) گفت: هرکس خودش را به عنوان امام معرفی می‌کند، قبل از آنکه دیگران را تعلیم دهد، باید خودش را تعلیم کند و فردی استاد واقعی است که مطالبی را که به دانشجو انتقال می‌دهد، خود نیز آنها را پذیرفته و به آنها عمل کند.

حجت الاسلام قریشی بیان کرد: کسی که معلم خودش است، بیش‌تر جای تکریم دارد تا کسی که دیگران را تعلیم می‌دهد.

وی ادامه داد: در کشور مقدس جمهوری اسلامی ایران سالروز شهادت استاد مطهری به نام روز معلم نامگذاری شده تا ایشان الگویی برای تمام معلمان و استادان باشد.

کد خبر 6094753

دیگر خبرها

  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • مکتب امام صادق(ع) جامعه اسلامی را به سوی درستی هدایت کرد
  • انقلاب اسلامی ایران ادامه دهنده مکتب امام صادق (ع)است
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • اساتید در شکل‌گیری شخصیت انسان‌هایی که آینده جامعه را می‌سازند، بسیار مؤثر هستند
  • ضرورت توجه جدی به مسائل تربیتی و پرورشی در آموزش‌وپرورش
  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • شهید مطهری جهش فکری در دانشگاه‌ها ایجاد کرد